Vill du vara med och vidareutveckla Sveriges bästa kunderbjudande inom finansiell kommunikation? I så fall har vi jobbet för dig!

Hos oss på Intellecta Corporate får du arbeta med några av Sveriges mest framstående börsnoterade företag och några av landets största statliga företag och myndigheter. Du kommer att jobba tillsammans med drygt 50 ambitiösa, kvalitetsmedvetna och kreativa arbetskamrater. Inom vårt företag ryms ekonomer, journalister, formgivare, digitala specialister, projektledare som jobbar sida vid sida. Gemensamt för oss alla är att vi vill ha högt i tak och en öppen atmosfär där trivseln är hög.

Nu söker vi en rad nya medarbetare till vår avdelning för finansiell och hållbarhetskommunikation, både för fast anställning och vikariat. Om du är vår nästa arbetskamrat kan vi lova dig ett utvecklande och stimulerande jobb i nära samarbete med fantastiska kunder och lika fantastiska kolleger. Hör av dig till lotta.lindqvist@intellecta.se och berätta varför du vill jobba hos oss så hör vi av oss till dig. Glöm inte att bifoga ditt CV.

Kvalificerad finansiell rådgivare – fokus börsnotering, förvärv och fusioner

Vi söker en senior rådgivare med lång erfarenhet av kvalificerad finansiell kommunikation och med särskilt fokus på kommunikation kring börsnoteringar och/eller förvärv och fusioner. Läs mer om tjänsten.

Rådgivare/skribent inom finansiell och hållbarhetskommunikation – i Malmö

Vi söker en rådgivare och skribent med fokus på finansiell kommunikation och hållbarhetskommunikation. Din arbetsplats kommer att vara hos vår systerbyrå Bysted, med kontor mitt i Malmö. Du kommer att arbeta både tillsammans med Bysteds tio medarbetare och med Intellecta Corporates dryga 50 medarbetare i Stockholm. Läs mer om tjänsten.

Junior skribent med intresse för finansiell och hållbarhetskommunikation

Söker du ett stimulerande, omväxlande och krävande arbete med inriktning mot kommunikation kring finans, ekonomi och hållbarhet är det här jobbet för dig. I nära samarbete med våra uppdragsgivare ansvarar vi för utveckling, skrivande och produktion av års- och hållbarhetsredovisningar för en rad av Sveriges största börsnoterade företag, stora statliga företag och myndigheter, samt för en rad andra uppdrag inom finans och hållbarhet. Som skribent får du arbeta i olika uppdrag tillsammans med våra kunder och våra erfarna rådgivare och projektledare. Läs mer om tjänsten.

Skribent/rådgivare med inriktning mot finansiell och hållbarhetskommunikation (vik)

För föräldravikariat söker vi en driven skribent/rådgivare med vana att hantera komplexa ämnen inom främst ekonomi, finans och hållbarhet. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara utveckling och skrivande av års- och hållbarhetsredovisningar, men även texter till kund-, aktieägar- och medlemstidningar – digitala och tryckta. Läs mer om tjänsten.