Söker du ett stimulerande, omväxlande och krävande arbete med inriktning mot kommunikation kring finans, ekonomi och hållbarhet är det här jobbet för dig. I nära samarbete med våra uppdragsgivare ansvarar vi för utveckling, skrivande och produktion av års- och hållbarhetsredovisningar för en rad av Sveriges största börsnoterade företag, stora statliga företag och myndigheter, samt för en rad andra uppdrag inom finans och hållbarhet. Som skribent får du arbeta i olika uppdrag tillsammans med våra kunder och våra erfarna rådgivare och projektledare.

Du har sannolikt en universitetsutbildning inom företags- eller nationalekonomi och/eller hållbarhet. Kanske har du nyligen tagit din examen, eller så har du redan jobbat ett par år. Viktigast är att du gillar att skriva och att förklara komplexa samband på ett pedagogiskt och begripligt sätt. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Att skapa goda relationer med andra människor är centralt i arbetet som konsult. Du behöver vara serviceinriktad, ansvarstagande och inte främmande för att jobba i flera parallella projekt samtidigt.