Vi söker en senior rådgivare med lång erfarenhet av kvalificerad finansiell kommunikation och med särskilt fokus på kommunikation kring börsnoteringar och/eller förvärv och fusioner.

Du har många års vana av att hantera finansiell kommunikation på hög nivå, antingen som IR-ansvarig i ett börsnoterat företag eller som rådgivare på ett kommunikationsföretag med finansiell inriktning. Du har haft en central roll i det komplexa arbetet kring börsnoteringar – uppfyllnad av krav och regler, utformning av kapitalmarknadspresentationer, utveckling av budskap till marknad och media, PR-arbete, etc. Har du även erfarenhet från kommunikationsarbete med förvärv och/eller fusioner är det ett extra plus. Som person är du självgående, ansvarstagande, strukturerad och gillar att skapa goda relationer med andra människor.

På Intellecta Corporate kommer du att ha en ledande roll i uppdrag som gäller processer kring börsnoteringar, förvärv och fusioner, liksom i andra uppdrag som kräver kvalificerad finansiell rådgivning.