Du kommer att själv driva stora och omfattande digitala projekt, vara kundansvarig för offentliga och privata kunder samt ansvara för att utveckla affären. Du kommer att vara delaktig i upphandlings- och säljarbete genom att bistå med digital, strategisk och teknisk expertis.

Din exakta profil är svår att ringa in – i första hand är du en erfaren och strategisk konsult med ett tydligt kund- och affärsfokus. Men du har också en gedigen och omfattande teknisk kompetens och förståelse för digital kommunikation. Om denna kompetens är inom programmering, projektledning, UX eller digital formgivning är av mindre betydelse – det viktiga är att du kan utveckla kundrelationer och projekt.

Andra tänkbara arbetsuppgifter är exempelvis att utveckla och förankra strategier, genomföra workshops eller ta fram wireframes och/eller prototyper.
Men arbetsuppgifterna kommer i stor utsträckning att styras av dig själv och dina intressen.

Det är meriterande med omfattande och djup teknisk förståelse, exempelvis genom egen programmeringskompetens, erfarenhet av teknisk projektledning (ex som agil projektledare) eller dylikt. 

Hör av dig till malin.age@intellecta.se och berätta om dig själv. Glöm inte att bifoga ditt CV. Intervjuer sker löpande.

Välkommen!