Intellecta söker en senior operativ projektledare med lång erfarenhet av att driva processen för produktioner inom finansiell och hållbarhetskommunikation.

Intellecta är ett av Sveriges största kommunikationsföretag, och erbjuder tjänster inom finansiell och hållbarhetskommunikation, digital kommunikation, redaktionell kommunikation, strategi, varumärke och PR.

Nu söker vi dig som har flerårig erfarenhet av att hantera processer inom års- och hållbarhetsredovisningsuppdrag, antingen från annan kommunikationsbyrå, eller ifrån IR- eller finansavdelningen i börsnoterade eller andra större företag.

I din roll som projektledare hos oss så kommer du att självständigt driva stora års- och hållbarhetsprojekt för våra börsnoterade kunder eller andra stora företag och organisationer. Som projektledare är du ansvarig för att ständigt driva uppdragen framåt och att vara den huvudsakliga kontaktpersonen mot våra kunder. I projektledarrollen ingår att delta i försäljningsarbetet, skriva offerter, ansvara för att planera projektet, göra tidplaner, budget samt att se till att leveransen sker med kvalitet och enligt överenskommelse med kunden. I arbetet ingår också att löpande följa upp projektekonomin, leda och koordinera inblandade konsulter hos Intellecta samt eventuella underkonsulter.

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande och van att hantera flera parallella projekt samtidigt. Du är självgående och strukturerad, samt har stark känsla för hur du bör prioritera dina arbetsuppgifter. Viktigast av allt är att du gillar att skapa goda relationer med andra människor.

Skicka din ansökan till lotta.lindqvist@intellecta.se. Du är välkommen att ring 0708-10 03 55 om du har några frågor kring tjänsten.

Intellecta är ett av Sveriges största strategiska kommunikationsrådgivningsföretag, med specialistkompetens inom redaktionell-, digital-, finansiell- och hållbarhetskommunikation. Hos oss finns kompetens för digital utveckling, skrivande, formgivning och produktion av bland annat magasin, digitala lösningar i alla dess former samt för finansiella- och hållbarhetsrapporter. Vi är det ledande konsultbolaget när det gäller nytänkande rådgivning och visionära kommunikationslösningar – med kraft att genomföra. Intellecta ingår i Sveriges största kommunikationsgrupp, H&H Group tillsammans med Bysted, Comprend, Consilio International, Creo, Hallvarsson & Halvarsson, Hilanders, Identx, Involve, Jung Relations, Springtime, Tomorrow och Unreel.