Intellecta söker en grafisk formgivare/originalare med lång erfarenhet av grafisk produktion inom finansiell och hållbarhetskommunikation, och med stor vana av både digitala och printproduktioner.

Intellecta är ett av Sveriges största kommunikationsföretag, och erbjuder tjänster inom finansiell och hållbarhetskommunikation, digital kommunikation, redaktionell kommunikation, strategi, varumärke och PR. Bland våra uppdragsgivare finns några av de främsta börsnoterade företagen, stora myndigheter och andra offentliga verksamheter samt branschorganisationer.

Nu söker vi dig som är grafisk formgivare/originalare, med erfarenhet av både digitala och printproduktioner. Vi tror att du har en grafisk utbildning och flerårig bakgrund från annan kommunikationsbyrå, inhouse-avdelning på kundsidan eller som frilans. Du har ett genuint intresse för typografi och grafisk form. Goda kunskaper i Indesign, Photoshop och Illustrator är en självklarhet, liksom grundläggande kännedom om CSS och HTML. Kunskap om programmering är ett plus.

Hos oss behöver du ha fokus på noggrannhet, ordning och reda samt ha ett öga för detaljer. Som person är du serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och van att hantera flera parallella projekt samtidigt. Du är självgående, strukturerad och stresstålig, samt har stark känsla för hur du bör prioritera dina arbetsuppgifter. Viktigast av allt är att du gillar att skapa goda relationer med andra människor.

I din roll som grafisk formgivare/originalare så kommer du att ingå i ett team för några av våra stora års- och hållbarhetsprojekt, men också för tryckta och digitala magasin och webbplatser. Bland våra uppdragsgivare finns några av de främsta börsnoterade företagen, stora myndigheter och andra offentliga verksamheter samt branschorganisationer.

Skicka din ansökan till lotta.lindqvist@intellecta.se. Du är välkommen att ring 0708-10 03 55 om du har några frågor kring tjänsten.

Intellecta är ett av Sveriges största strategiska kommunikationsrådgivningsföretag, med specialistkompetens inom redaktionell-, digital-, finansiell- och hållbarhetskommunikation. Hos oss finns kompetens för digital utveckling, skrivande, formgivning och produktion av bland annat magasin, digitala lösningar i alla dess former samt för finansiella- och hållbarhetsrapporter. Vi är det ledande konsultbolaget när det gäller nytänkande rådgivning och visionära kommunikationslösningar – med kraft att genomföra. Intellecta ingår i Sveriges största kommunikationsgrupp, H&H Group tillsammans med Bysted, Comprend, Consilio International, Creo, Hallvarsson & Halvarsson, Hilanders, Identx, Involve, Jung Relations, Springtime, Tomorrow och Unreel.