Du är journalist med en stark penna och har gärna erfarenhet av konsultlivet eller av att skriva på uppdrag. Du värdesätter att ta eget ansvar, att vara med hela vägen från idé till korrektur och uppskattar mixen av djupa reportage och snabba webbnyheter. Som webbredaktör har du erfarenhet av att arbeta i WordPress eller liknande CMS och har bred kunskap om spridning i sociala medier.

I första hand kommer du att arbeta i teamet kring Fastighetstidningen, den ledande tidningen för fastighetsbranschen. Här finns det möjlighet att dels grotta ner sig i tekniska lösningar som intresserar fastighetsägare, dels fördjupa sig i morgondagens samhällsbyggande. Vi möter människorna bakom några av de mest spännande företagen och med visioner för framtiden.

Hos oss på Intellecta värdesätter vi några saker lite extra: en konstruktiv grundsyn, respekt, omtänksamhet och raka relationer. Vi brukar säga att Intellecta är summan av individerna. Vi formar själva det företag vi vill arbeta i.

Vi är cirka 50 medarbetare som sitter centralt i Stockholm. Hos oss finns en bred kompetens inom kommunikation. Intellecta är det ledande konsultbolaget när det gäller nytänkande rådgivning och visionära kommunikationslösningar – med kraft att genomföra.

Tillsammans med Bysted, Comprend, Consilio International, Creo, Hallvarsson & Halvarsson, Hilanders, IdentX, Involve, Jung Relations, Springtime, Tomorrow och Unreel bildar vi Sveriges största kommunikationsgrupp – H&H Group.

Skicka din ansökan (med personligt brev, cv och arbetsprov som är tidigare publicerat) till jobb@intellecta.se.

Om du har frågor, kontakta malin.age@intellecta.se

Intervjuerna kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen!