Intellecta söker en junior produktionsledare med några års erfarenhet av produktioner inom års- och hållbarhetsrapportering, både print och digitalt.

Intellecta är ett av Sveriges största kommunikationsföretag, och erbjuder tjänster inom finansiell och hållbarhetskommunikation, digital kommunikation, redaktionell kommunikation, strategi, varumärke och PR. Bland våra uppdragsgivare finns några av de främsta börsnoterade företagen, stora myndigheter och andra offentliga verksamheter samt branschorganisationer.

Nu söker vi en junior produktionsledare för arbete med års- och hållbarhetsredovisningar i print och digitalt. I din roll som produktionsledare hos oss kommer du att ingå i team och stötta våra projektledare i större års- och hållbarhetsprojekt för våra börsnoterade kunder och andra större företag och organisationer.  I dina arbetsuppgifter ingår produktionsplanering, administration, tidsplanering, budget, korrekturläsning samt inköp.

Vi tror att du har erfarenhet av liknande projekt inom både trycksaks- och digitala produktioner. Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande och van att hantera flera parallella projekt samtidigt. Du är en lagspelare som är social, lyssnande och prestigelös. Du gillar utmaningar och är flexibel, lösningsorienterad och kreativ som person. Viktigast av allt är att du gillar att skapa goda relationer med andra människor.

Skicka din ansökan till lotta.lindqvist@intellecta.se. Du är välkommen att ring 0708-10 03 55 om du har några frågor kring tjänsten.

Intellecta är ett av Sveriges största strategiska kommunikationsrådgivningsföretag, med specialistkompetens inom redaktionell-, digital-, finansiell- och hållbarhetskommunikation. Hos oss finns kompetens för digital utveckling, skrivande, formgivning och produktion av bland annat magasin, digitala lösningar i alla dess former samt för finansiella- och hållbarhetsrapporter. Vi är det ledande konsultbolaget när det gäller nytänkande rådgivning och visionära kommunikationslösningar – med kraft att genomföra. Intellecta ingår i Sveriges största kommunikationsgrupp, H&H Group tillsammans med Bysted, Comprend, Consilio International, Creo, Hallvarsson & Halvarsson, Hilanders, Identx, Involve, Jung Relations, Springtime, Tomorrow och Unreel.